Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag träffade en gång en man som sa att all kärlek var sann, kanske hann jag bara inte uppleva den in


Sorg
Hat
Glädje
Kärlek

När alla känslorna tagit slut
Då skriver man mest tomma rader
under obetydliga titlar




Fri vers av anoonym
Läst 434 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-28 20:48



Bookmark and Share


    Blond
Träffade mig rakt i hjärtat, Tack
2008-06-09
  > Nästa text
< Föregående

anoonym
anoonym