Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fängslad av dina ögon Ser jag inte tärningen som rullas Och plötsligt kan du inte längre stå kvar på samma ruta som mig Gameover


Hata inte spelaren, hata spelet


Du ville aldrig ha mig
Du ville bara veta att du kan få mig














Ibland kan man bli sårad av att insee
att sanningen fanns framför ens ögon hela tiden.




Fri vers av anoonym
Läst 472 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-28 22:24



Bookmark and Share


  Louise. J
Så bra skrivet. Precis så är det..
2008-03-09

    Östergaard
Ibland blundar man för sanningen för man vill inte se den..
Bra budskap och bra skrivit!
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

anoonym
anoonym