Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ghgfxzxcvdf23dfage


Kattguld och judas silver

svart kung vit kung



Ingenting är sig likt längre
alla rum är annorlunda
och jag ska tydligen dö när jag är tjugotre

mamma är som i dagboken
snart är det så sent att det blir tidigt
& har jag berättat om insomnians kreativitet..?

jag pallar inte, Freud, ska vi bara knarka istället
istället för att vända ut-och-in
(tröttnade på det redan som foster)
& fann det klibbiga omkring mig estetiskt tilltalande
det luktade blod och människa

~

när ruset är konstgjort
och fallet mot metall
landskapet är insmort
och insidan är kall

åter på schackbrädet: du och fucking jag
svart kung vit kung
fördömda att vandra i evig remi

du och dina pjäser, draman,
tänker: ska man?

se allting från ett påhittat fönster
i overkligheten
det läcker svärta ur mungiporna igen
och jag trycker dem mot det plana kala kalla
och sen ringer jag dig
varför jag ringer jag dig?-du pratar om havet i LOGIKEN
gud jag är PRECIS som när jag var femton. vägledd nånstans
´
kattguld
\"är du nöjd?\"
-naken inför någon främling (med dig finns inga kvarkar)
Marlboro Red
make my bed

enkelt sagt:
du säger det du vet att jag vill höra
och jag hatar att jag vet att det är så
men jag älskar att det blir så
labyrinth?

kattguld

den som skulle se mig hoppa ifrån fönstret

är du

svart kung vit kung

och älskar du mig fångar du mig inte

- du hoppar också




Fri vers av Nemona
Läst 431 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-28 23:38



Bookmark and Share


    vilgot hellros
bra!
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Nemona
Nemona