Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
innan poeter var jag alltid \'pointless\', min pseudonym var mer mig än det namn jag skriver under här... jag är trött nu... troligtvis lite mentalt skadad... men det är ok, jag kommer nog vakna i morgon med... varesig jag vill eller inte...


fantasi och meningslöshet



jag har skapat en kall värld

inombords bär jag den

osynlig för passerande

och ofrånkomlig

för mig

närhet är grymhet

i min värld

du vill döda mig

knivhugg för knivhugg

och

ord för ord

jag ser ingen vänlighet

förutom

mellan alla er

ingen ömhet

förutom för er

jag kanske är avundsjuk

men det spelar liten roll

i ensamhet förlitar sig ingen på mig

i ensamhet skadar jag ingen

utom mig

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 650 gånger och applåderad av 4 personer
Utvald text
Publicerad 2008-02-29 00:07



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Mycket väl skildrat om hur och varför jaget skapar sin inre värld. Man hoppas att det ska kunna nå ut.
Ett välförtjänt redaktionens val.
2008-03-02

    Delethee
jag älskar den.
2008-02-29

  AneLa
fullkomligt underbar .
2008-02-29

    medlidande
vackert,
hemskt givetvis, man fryser när det är kallt det är aldrig kul. hoppas du hittar in i värmen

dina ord är i vilket fall som helst underbara<3
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen