Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är i behandling på kristen grund. Det lilla stället där stora ting sker & stora människor jobbar heter Vasastrand...




Det finns ett litet ställe...

 

Det finns ett litet ställe här i vårt land

Där kärlek och omsorg går hand i hand

  Där sinnen får frid och hjärtan sätts i brand

Där själar finner ro och kroppar får förband

Där älskar jag att vara, där tas jag omhand

Där återfick jag livet, där roddes jag iland

   Jag ropade på Gud och kom till Vasastrand...




Fri vers av Kalle.O
Läst 560 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-02-29 12:16



Bookmark and Share


  Filosofen2
Vilken poet, vilka ord....

Sjunker in i dina tankar då jag läser.

Finner frid och vet det kommer finnas kvar.
2012-05-30

  Lia-Lej
Ler så gott när jag läser detta. I det lilla finns det stora nära, det är Guds melodi!!
2008-08-09

  Rolfsdotter
Känner till stället där du är, kämpa på, det finns ett annat liv bortanför ditt gamla! Kram Backsippan
2008-03-05

  anits VIP
Jag gläds med dig
2008-03-05

    Ivy-Jean
Fint skrivet,
man blir glad!
2008-02-29

  Larz Gustafsson VIP
Underbart, broder!
Herren styrke dig i kampen!

Jättefin dikt!
En uppmuntran.
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O