Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tomrummen finns överallt


Tomrum

tomrum dem finns överallt
i stjälen, i vinden, i hjärtat
dem gör det svårare att leva

men om man har något att fylla
tomrummen med så kanske det
en dag blir enklare att leva

att man en dag orkar stå emot
allt och alla
att man kan ge igen för allt
människor en dag gjort mot en




Fri vers av idahandersson
Läst 382 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-29 18:20



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
fin tycker jag
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

idahandersson
idahandersson