Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dålig dag

 

Det bästa med

en dålig dag det är att

även den tar slut




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-29 18:35



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Sant - kort och koncist- SANT!
2008-03-01

  Bibbi VIP
Ja, verkligen.
2008-02-29

    Detvaraldrigjag
Jadu det är väl en himmla tur!
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP