Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagboksanteckning I

Postbudet möttes av ett trippel-tack
För jag hämtade ut en mojäng
Som kan omvandla ström till musik
Äntligen Herre över Elektronerna

- Jag köpte Kafka på Statoil.
- Du ska väl inte läsa den?
- Jo, ska bara få loss den ur plasten först.

Glåmigheten är över
Men likväl tröstar jag mig
Med ett något för torrt chokladmuffins

Enmansorkestern tror att han
Spelar jazz




Övriga genrer av Seud P Myno
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-29 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seud P Myno