Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland tror man att man ska hitta meningen med livet om man letar.....När min älskade dog försvann meningen från mitt liv och nu vet jag vad meningslöshet är - alltid något kanske. Då vet man hur den ser ut.....


Meningen

 

Ingen idé att

leta för man vet inte

var meningen finns




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-29 19:14



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Gillar anfangen som ger stora dimensioner åt versen.
Bravo!
2008-03-01

  Michaela Dutius
Men med ett öppet sinne kommer kanske meningen flygande.
2008-03-01

  Bibbi VIP
Ibland måste man lägga ned viljan att förstå.
2008-02-29

  LassO
DU skrev just en....
2008-02-29

  katt.inc
Klokord från dig Ulla, så sanna så det gör ont.
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP