Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med facit i hand kan jag nu säga att jag vet något mer om denna nya dag och kan jämföra den med gårdagen....




Ny dag

 

Eländig gårdag

fanns för att jag skulle få

en bra morgondag




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-03-01 10:36



Bookmark and Share


  Carl O Andersson
Finurlig, bra Haiku
2008-03-02

  Bibbi VIP
Du drar så härliga och befriande slutsatser Ulla.
Applåd!
2008-03-01

  Michaela Dutius
Som en trasmatta är våra liv, mörka ränder blandat med ljusa.
Mycket vacker!
2008-03-01

  Blomster
När jag har en \"djävla dag\" brukar jag alltid tänka att \"denna dag kommer aldrig mer igen\" och då blir den lättare att uthärda. Fin och tänkvärd senryu med samma tema!
2008-03-01

    Melona
je, så är
det rätt ofta

kramar
2008-03-01

  Dr Jimmy Johansson The 777
Upptäckarglädjen är alltid fenomenal.
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP