Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avbrott

Jag surfar runt på nätet i en kvart,
fast utan mål och mening, frustrationen
har ersatt harmen och indignationen:
jag irrar planlöst kommer ingen vart.

Det flimrar till på skärmen, allt blir svart.
Javisstja, elmätarinstallationen!
Jag har ju faktiskt läst informationen.
Jag hoppas att det snart ska vara klart.

Jag sitter här i mörkret framför skärmen,
har mist min länk till världen utanför.
För längesedan stängde man av värmen

men det rår inte hyresvärden för.
Han har så mycket annat att bestyra.
Jag tiger still, betalar snällt min hyra.




Bunden vers (Sonett) av Lars Anders Johansson
Läst 582 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-01 10:39



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
lysande

du skriver bra tycker jag allt.
2008-03-30

    papillon
Detta är sannolikt den första sonett i världshistorien som innehåller ordet \"elinstallationen\"- i klass med Frans G. Bengtssons \"transsubstansierat\" i balladen om franske kungens spelmän. Hand - och fotapplåd!
2008-03-01

    V. Kato
Bra sångtext.. Lite sorglig.
2008-03-01

  Dr Jimmy Johansson The 777
Av brott är du kommen.
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Anders Johansson
Lars Anders Johansson