Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikten om en pojke

Och ännu en gång innan du slöt ögonen
så tänkte du på
hans ögon,

(som ännu inte upptäckt din existens eller dina blickar)

på hans mjuka, mjuka läppar

(och undrade hur det skulle kännas att falla in i dem, och aldrig kunna ta sig upp igen)

lockarna i hans panna

(och hur gärna du ville leka med fingrarna bland dem)

och så undrade du såklart;

om verkligheten var lika långt bort som den alltid var,

och om han någonsin skulle se dig,




Fri vers av Blåklinten
Läst 737 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-01 13:57



Bookmark and Share


    Tuva Lisa**
Jättebra :) Känner lite sådär själv ^^
2008-03-01

  någonivärlden
Vet pprecis vad som menas...:)
2008-03-01

    shamii
den där känslan kan nog många skriva under på att dem känt, du fångande orden bra. :) fint
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Blåklinten