Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så var det



Hon gnolade fram
på en snusgrusväg.
Men sköngrönt
kvitterfnitter
och
solstrålsglitter.
Nya sommarsandaler
och blåkjolsbölj
nässelsticksklåda
och
hemlighetslåda.
Bakom busklövsprassel
ålade han fram.
- Se, goddag
min sköna i det gröna.
Sned hämsklömsk blick
och
lismarnick.
- Låt mig pressentera,
sas med mungipsslick,
ÄckelPäckel min egen favorit
Gör dig glad med min skatt
och
matt.
- Jag är UllaRakel,
mirakel, orakel
och
spektakel.
Och jag struntar i
din skruttskatt
leta efter kelklappskatt
och
skuttskratt.
Så svansdansade
hon vidare
med glädjegnol
och
blåbärskjol.
Inget falskklingande ÄckelPäckel
kunde babbelstöra
och
förgöra.
Hon höll sommar
ville hitta solros hatt
och
skuttskratt.




Fri vers av alikavalika
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-01 18:08



Bookmark and Share


  Tina Q
Ja, den här ÄR ju bara SÅÅ bra!
Bra story som berättas, och lysande sätt att berätta den!
2009-03-10

  Larz Gustafsson VIP
Please, allow me to introduce myself, som en viss figur sade i en viss Stones-låt...
2008-03-01

  skrattretande
jag älskar denna, härlig, mysig, allt sånt :D
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

alikavalika
alikavalika