Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirringens dagar...

Springer runt
hit och dit.
Min tanke irrar
och himlen är vit.
Händer som famlar
ytterligare en nit.
Varför jag?
Jäkla skit!




Fri vers av Spir@
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-01 19:27



Bookmark and Share


  Freeman
Kramar som tröstar...så fint skrivet från ett öppet hjärta.
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@