Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blunda ett slag

Jag vet inte riktigt
Men jag tror mitt hjärta håller ovanligt
Långa monologer
Om huruvida livet är tillfredställande eller ej

Lockande inre viskningar
Om olika nyanser,

Hur många kliv man tagit
Sen man reste sig och gick
Får man reda på först den dag någon annan går i dem,

Konsten att inte gå för långt
Ligger utom synhåll.
Så vad spelar det för roll,
Jag ska blunda lite oftare.

Hjärtan kan vara fulla av skit








Fri vers av Eunice
Läst 487 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-01 20:34



Bookmark and Share


  korpfjäder
Det här läser jag om och om igen och hittar nya nivåer och nya relationer varje gång. Intressant poesi och sköna ord! Och det sätt du skriver om hjärtats intresse för det egna får mig att vibrera!
2008-03-05

  Larz Gustafsson VIP
Är det också oftast.
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Eunice
Eunice