Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flygplan

Sitter i en tågvagn och ser ut igenom fönstret. På himlen kan man se ett flygplan med säkert tusen passagerare som håller på att störta. Snaskar söta små babyfingrar från en påse. På håll kan man nästan smaka på rädslan. Ler åt folk som faller förbi. Någonstans i Afrika dör nog ett barn nu. Smakar det sött eller surt? Någonstans på himlen exploderar ett flygplan. Någonstans i världen blir jag lite kär i dig för kickens skull. Ibland leker jag att jag bor i en TV bara för att bli lite verklig.




Fri vers av dansfeberigen
Läst 242 gånger
Publicerad 2008-03-01 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dansfeberigen