Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Star...

Jag är en stjärna

över havets blå vatten

gjord av ett lysande guld




Bunden vers (Haiku) av Spir@
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-02 02:34



Bookmark and Share


  Freeman
Lysande vackert!!! *
2008-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@