Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag försöker bara vara den tjej du sa att du letar efter.


Sminkar mig nogrant
Fixerar håret med massor av hårsprej,
Klär på mig en påhittad personlighet
Och möter världen med ett falskt
\"blek dina tänder för 3400kr\" leende.




Fri vers av anoonym
Läst 436 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-02 13:52



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Ja, var den du är, vet ja\'...
2008-03-07

  Laijza
Ja, ideal är en förföljesemani...bort med den..bortbortbort
2008-03-02
  > Nästa text
< Föregående

anoonym
anoonym