Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ego


Kärnfamiljers Trygghetsnarkomani




Ska dom ta vara på sina
bröder & systrar utanför
den trygga varma kupan?

Svar:

Ja, de borde ta vara på
sina systrar & bröder utanför
den trygga varma kupan! 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-02 18:05



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
De som inte uppfyller koderna och kraven för att ingå i klanen äga ej tillträde in i denna värme. Men det blir också unken luft
där inuti kupan... till slut.
2008-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP