Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsmiljonär

Vem som är rikast

det vet jag helt säkert

~ tidsmiljonären ~




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-02 21:18



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2008-03-03

    Melona
fyndig du är min ulla!

kramar från din solros
2008-03-02

  prinscess VIP
mmm den som hade det att strö omkring sig då hade man vart rik
2008-03-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
Just det mycket
tid till förfogande
Du har alldeles
rätt**********
2008-03-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP