Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skolkare i skogen där

Smälla upp en dörr
Rusa ut i friheten
Skrika supa snusa spruta
Måla väggar och hud


Nej jag smög alltid,
Krälade genom löven
Till den tätaste delen av skogen
För att sitta på en stubbe och
dra jord under naglarna
dra dem fram och tillbaka
Till jorden föll i glömska

På så vis försvann ungdomen
Relativt snabbt
Medan andras försvann på mörkare vägar




Fri vers av Eunice
Läst 462 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-02 21:23



Bookmark and Share


  korpfjäder
De där stubbarna och jorden... de där åren som sedan faller i glömska men som ändå har avgjort resten av livet... så väl skrivet!
2008-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Eunice
Eunice