Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man blir till genom andra....säger bl a Buber. Och jag känner så starkt att det är tack vare er mina underbara vänner, som jag känner mig som en människa, som mina dikter kommer till - TACK VARE ER


Tack vare er

 

Det är ni kära

vänner som får mig att bli

en människa här




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-02 21:36



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Här finns bara ett ord för mig i alla fall och det är. Tack!
2008-03-03

  katt.inc
Tack det samma.
2008-03-03

    Maria Malm
Vi betyder mycket för varandra här på sidan, så är det.
2008-03-02

  prinscess VIP
tack
2008-03-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP