Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skynda skynda

 

Man får skynda sig

att suga ut den glädje

som finns innan den.....




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-02 21:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag kan se också Din humoristiska sida i det här och otroliga verbala skicklighet att uttrycka Dig.
Applåd!
2008-03-03

  jardan
visst skall du suga ut all glädje och inte tänka längre ..nuet....
2008-03-03

    Scribble
skynda långsamt och njut! Kram,/S
2008-03-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP