Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bäst att ta ut all glädje i förskott, innan den försvinner igen.....för säkerhets skull


Förskott

 

Passar nu på att

ta ut all glädje som finns

i förskott - som sagt




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-02 22:01



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Klokt beslut.
Lycka till i detta!
2008-03-03

  jardan
Så klokt, glädje ska man ta ut i förskott, ibland blir det ju dubbel glädje....
2008-03-03

    Scribble
...men spara lite för morgondagen!
och sen lev livet! Kram till dig, Ulla/S
2008-03-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP