Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rofylld meditation inför natten


God Natt min älskade skyddsängel

Änglafamn
ta bort min oro
vagga mig
över sömnens trygga bro

Änglavingar
omslut min kropp
i ett skyddande täcke
för att i morgon ge mig hopp

Änglatankar
vill Dig gärna be
om vackra drömmar
snälla, kan du mig ge!

God natt, min älskade skyddsängel

och tack på förhand




Fri vers av Nic
Läst 514 gånger
Publicerad 2005-06-05 22:52



Bookmark and Share


  Almaz
Detta var en kär dikt som verkligen känns rofylld! :)
Mycket vackert.. Jag gillar hur du börjar ett stycke med 'änglafamn, änglavingar..'

Då jag även tror på skyddsänglar, kan jag ta till mig denna vackra dikt speciellt!!!
2005-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic