Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet i drömmen en magisk fest!




Ett alltets hjärta pumpade glädjens
ljus genom
världen, i min dröm!
Allting var öppet, alla var fria & vackra.
Ansikten talade sina tydliga språk.
Sinead O´Connor kom & överröste
mej med kyssar & komplimanger.
Jag blev så överraskad & själaglad.
Kärleken genomlyste oss med frid.
Livet en magisk fest
!
Jag for med tåg förbi fantastiska hus,
själfull arkitektur, vild och skön!
Jag var vaken som jag sällan
någonsin varit vaken.
För första gången på år var jag
riktigt kär, & någon kär i mej.
Alltets hjärta pulserade sin
sanning av kärlek och glädje
genom allt & alla
!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-03 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP