Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fjärilslätta knivseggsvassa vingslag



så ont...

jag skär mig
på varje bit
jag plockar upp
efter mig själv

med darrande
blödande
hjärta

befria mig
från mitt hjärta
det plågar

varje gång jag känner
hoppet
nudda vid mig
med fjärilslätta vingslag

så ont...




Fri vers av glittertindra
Läst 861 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-03-03 16:50



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
Aj orden förmedlar smärtan på ett otroligt gripande och vasst sätt. bra!
2008-03-15

  opheliavampira
Solklar favorit direkt !
2008-03-11

  Shininkagemusha
\"jag skär mig
på varje bit
jag plockar upp
efter mig själv\"


Så bra skrivet.
2008-03-08

  Lilla My* VIP
Du skriver så vackert om något som gör så ont...ljuset finns därute bara man väntar in...
2008-03-03

  nettizen
det gör ont att plocka upp skärvorna och laga skarvarna.....

Mycket bra beskrivet!
2008-03-03

  Johan Bergstjärna VIP
Kram!
2008-03-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
O j då
N ej då
T änk på
E n vän då
T änk då
! utan Dig då
! hur, skall det gå
2008-03-03
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra