Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hästens gnäggande lät smått ironiskt för mig



Någonting vaknade till liv
tanken som tänktes
och ordet som sades
ruskade till tillvaron
kuggarna hakade i
maskinen skrek och skrek
och hostade igång
ingenting kändes bra
men allt var rätt,
så mycket kände jag

Jag är, visste jag,
kugghjulet som arbetade hårt
... i helt fel riktning

Det, viskade jag mellan
tätt ihopklistrade käkar,
är utmattande att
vara så fel

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-03 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen