Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gränslös kärlek, förbehållen min underbara barn.


För er skull



där
när alla stjärnor
viskar löften
om en ny gryning

vill jag uppfylla
varje dröm
för dig

vill besvara längtan
du inte visste
fanns

vara den som hör
även det som förblir
osagt

vara en kraftkälla
som aldrig sinar


för dig

dig

dig

och
dig




Fri vers av Teresia Ridell
Läst 1393 gånger och applåderad av 46 personer
Publicerad 2008-03-03 23:41



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Helt ljuvligt!
2015-04-16

  Heikki Hellman
En text full av djupa känslor!
2015-03-06

    prima donna VIP
väldigt vackert!
2014-11-09

  stig wikman
VACKERT SKRIVET
AV DIG , DIG , DIG
OCH DIG .

KRAM FRÅN DALOM.
2014-09-30

    AA VIP
Mycket bra skrivet.
2011-08-14

  aol
underbart skriftat vännen
2010-08-17

  Anders Perols
Kraftfull är moderns kärlek. Vackert diktat!
2010-08-17

  stenen/ Yv Ericsson
Helt i min smak..Övertygande kärlek till barnen
2009-09-11

    J. Herward
bara en väldigt speciell människa kan skriva så här bra
2009-09-10

    Tigerflicka
den här dikten symboliserar verkligen gränslös kärlek. jag hoppas jag kommer känna så någon dag. åh vad vackert!
2009-08-26

  Rosen VIP
text som berör...att vara där för sina barn i varje ny gryning...ge av en kärlek som alltid ligger etsad gränslöst!
2009-07-19

  issac.a.m
SÅ UNDERBART..
2009-04-29

  Ellen Vivelavita VIP
Mmm... hänger kvar vid orden *blir rörd* "... vara den som hör även det som förblir osagt". Vad talande och vackert beskrivet av den gränslösa kärleken till sina barn. Moderskärleken är en urkraft. Nu kom jag på en dikt jag skrev för något år sedan...
2009-02-03

  Alexander Jensen
Mycket vackert!!
du träffar med varje stycke!
2008-09-17

    mr cloud
guh, vad vackert..
älskar början !
2008-08-10

  Annette Andersson
Mycket mycket vacker text! Känner igen känslorna som fömedlas... är själv en mamma.
2008-07-18

  Solstorm
vad vacker!!
2008-07-04

    glasa VIP
den gungar
den öser
öser
öser
av pulserande
levande kärlekskraft
ur den outsinliga

MODERSKÄLLAN

mmmm, så rytmisk ....så underbar
2008-06-15

  Kalle.O
Jättevacker!!
2008-06-12

  LassO
skönt
2008-05-22

  Sladjana Zubcevic VIP
VACKERT!
2008-05-05

  Karl-Bo Lundstedt VIP
vilken helt underbar
kärleks förklaring.....
bokmärks....
kb
2008-05-05

    © Birgitta Wäppling VIP
Sinnrikt flödar orden fram, i tillägnan.
Applåd!
2008-05-02

  Bodil Sandberg VIP
Underbara rader till de käraste de finaste på Jorden..den sparar jag!!!!
2008-05-01

  Hildegun Relefors
Men ibland sinar kraften för de stora barnen! Men då finns det ju barnbarn!
2008-03-15

  Diffusiaria
vackert om kärlek
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell