Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klump

Klump i halsen
Det bränner
Ångest, sorg, saknad.
Saknad i mängder.

Blyklump i bröstet
Väger
Tungt!

Varför.





Åt helvete med det !




Övriga genrer av Mal
Läst 430 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-03 23:52



Bookmark and Share


    Skrivarn
Bra beskrivet!
2008-05-15

  aol
gud va du beskrev klumpen bra gillas
2008-03-22

  Blumma.
:( Förlåt att jag itne vaknade när du smsade mig.

Kram Tii aamo ^^
2008-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Mal
Mal

Mina favoriter
Jag Saknar