Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Människor som blir utstötta ur samhället, blir lätt onda och kritiska till det mesta


Hejdå jord

I natt tog jag kontakt

med mörkrets sida

eftersom jag älskar att se folk lida

det är i det mörka

det okända

jag sett

min livs kraft

återvända

för det ljusa

är obehagligt

avslöjande

och för mig förlöjligande

i det känner jag mig bortkommen                   

och som en clown

som det skrattas åt

tur då

att jag

och det djävulskt onda 

har det som bara är vårt

hejdå, jord du grymma

för du kan inte

såna som jag rymma




Fri vers av Skrivarn
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-04 08:26



Bookmark and Share


    Ivy-Jean
applåder, bokmärker!
2008-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn