Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag bara...

Om jag bara kunde sätta ord på det jag bär på
Så kanske,kanske skulle du förstå
Om mitt hjärta finge slå några slag i dig
Så kanske,kanske skulle du förlåta mig
Om tiden stannade & jag räckte till
Så kanske,kanske skulle jag få som jag vill
Men tiden är min fiende & för varje sekund som går
Kommer vi närmare & närmare slutet, ty jag mig ej förmår
Att ge dig det jag önskar på ett sätt så att du förstår...

Jag hoppas av hela mitt hjärta att tiden läker dina sår...






Fri vers av Kalle.O
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-04 09:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O