Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Genom en annans ögon



Jag såg mig själv genom en annans ögon

denna med ett ansiktsuttryck av glädje

ett leende

och denna gång,

kanske den sista,

så var det ett riktigt leende

Ett leende av kärlek.









Fri vers av Karl Springe
Läst 611 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-03-04 15:19



Bookmark and Share


    anamma
Fin beskrivning av hur vi kan födas i den andres öga....vacker lite vemodig dikt...
2008-03-09

  aftermath
fyra rader som sticker ut och lämnar ett kraftfullt avtryck;
\"och denna gång,

kanske den sista,

så var det ett riktigt leende

Ett leende av kärlek.\"
tjusigt!
2008-03-09

  Vilsen Annette-hittar vägen
Mycket vackra ord!!!
2008-03-09

  Mygg
Åååå..så fin....
2008-03-09

  isabel louise
starkt skrivet med djup som berör!
2008-03-09

  thyra
En text där kärlekskänslan i det sedda leendet berör. Fint!
2008-03-09

  Carola Zettergren
Du skriver känsligt
lätt på pennan BRA!!!!
2008-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Karl Springe
Karl Springe