Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fullkomlig kärlek

när skyarna faller finns en evighet
för mig
långt bortom min ofullkomlighet
finns du
din fullkomlighet är min trygghet
du ger mig allt som mitt hjärta begär

hos dig har min själ sin ro
där skyddar inte min ouppnålighet mig längre
för mina begränsningar förgår i din famn




Övriga genrer av ettjag
Läst 1082 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-03-04 17:17



Bookmark and Share


  The Stargazer
"långt bortom min ofullkomlighet finns du" en utav de finaste och mest kärleksfulla meningarna jag läst på länge. Resten av dikten fortsätter i samma underbara anda, fast den inte riktigt når upp till just den meningens storhet i mina ögon.
2009-11-05

    eva m h
Underbart vacker!
2008-05-28

  Larz Gustafsson VIP
Fullkomlig kärlek fördriver all fruktan.
Endast Jesu kärlek är fullkomlig.
2008-04-23

    Ellin
jag kan inte få fram ett ord... den va bra!
2008-03-30

  Bibbi VIP
Instämmer i denna upplevelse!
2008-03-29

  louis3
vackert!
något annorlunda mot de flesta andra liknande texter.
den påminner lite om hur jag känner det.
2008-03-19

  Maria T
Jag är så glad över att du har funnit
den fullkomliga Kärleken.
och finner trygghet i den.
Mycket fin dikt.
2008-03-06

  Malott
du är så otroligt duktig sofia :)
2008-03-05

  Larz Gustafsson VIP
Det handlar om Någon jag känner, det märks!
2008-03-04

    Nicklas VIP
Faktiskt riktigt riktigt vackert det här.
Älskar dina val av ord, hur du bygger dina meningar.

Superbt!
2008-03-04
  > Nästa text
< Föregående

ettjag
ettjag