Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Redan före jag vaknade imorse, kände jag det. Det blir en skitdag. Jag är arg på hela livet.....


Gissa

 

Bort
           stick
                              försvinn

 

jag vill inte ha er här era monstertyper
som bara får mig att må illa
hindrar mig från längtans
blå blomma
ger ni mig
enbart
rosens
t a g g a r

........och dagen har inte ens börjat


Gissa hur resten av dagen blev
?




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-04 18:02



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Jag tror att längtans blå blomma vann över monstren- blåa längtansblommor har så starka rätter.
Applåd!
2008-03-06

    Scribble
dagen blev inte alls så illa eftersom du säkert fick
en överraskning och massor med trevliga kommentarer!
Må gott idag, önskar/S
2008-03-04

  Larz Gustafsson VIP
Jag anser att man har rätt att känna så där ibland.
2008-03-04

  Gunwale VIP
Den blev bättre, gissar jag. Jag önskar dig vackra blå blommor!
2008-03-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP