Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag saknar

 

hur du luktar
smakar
 vanliga saker

på något sätt
antar jag
 att det är bra

 




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 828 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-03-04 18:07



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
En jättefin dikt!
2008-07-23

  KristinaE
. det lilla är bra - det är nog det man saknar mest!
2008-03-11

  Carola Zettergren
Skönt nära..ändå
fint poetat!!!
2008-03-11

  Lilla My* VIP
Det är bra...och det här skrivna är bra!!
Vanliga vardagsfunderingar i all enkelhet.
2008-03-05

  Dessie 35
Fin ORD...=)
2008-03-05

  Betlehemsstjärnan VIP
Det är väl det som sätter sig kvar i sinnet på nåt vis. Fint!/B
2008-03-05

  albertina
det är ju vanliga saker man saknar när den man tycker om inte är nära. detta är fint och mjukt=) och jag gillar vad jag läser.
tack för det
2008-03-05

  isidore
säger mig ingenting, bra känslor, vad är det.
2008-03-05

    ej medlem längre
Underbart vackert och ömt skrivet, i all enkelhet!
2008-03-05

  Diffusiaria
lovely
2008-03-05

  Maria T
Det ligger en dold längtan i dikten
En saknad efter något obestämt
2008-03-05

  tom boreland
vad hade du väntat
dig i stockholm
2008-03-04

  korpfjäder
Ohja, det är bra... och texten är precis lika bra. Den gamla vanliga vardagen man alltid längtar hem till. Skönt skrivet!
2008-03-04

    jahapp
ååå gilla mycket, just som nån skrev för enkelheten...lätt å känna igen sig i...å himla rar åxå..

nu ska jag visa denna för karln jag träffar så han lär sig ;) (skoj, skoj)
2008-03-04

  aftermath
jag får också en känsla av att det är bra
mycket väl uttryckt i din vanliga stil
formen gillas
2008-03-04

    Teddy
Räcker så. Fin längtansbild som jag tänker favorisera bara för enkelheten.
2008-03-04

  Larz Gustafsson VIP
Ett sundhetstecken.
2008-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP