Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kväll och mörker. Min sinnesstämning idag passar för det......




Kväll

sakta rullar
mörkret
in
över
bergen

stora moln
skymmer
solnedgången
så skönt

mörkret
förlöser mig
- ofta är det så -

en dålig dag
är redan
betald
~
det
mörka
famnar
mig och
boar in mig
i
förtröstan
inför en
ny

dag




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-04 21:09



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En mjuk hoppfull dikt...stort att på randen av det eländiga se nytt hopp.
Applåd!
2008-03-06

  katt.inc
En mjuk hoppfull dikt som andas förtröstan. Väldigt fin.
2008-03-05

  * Ammi *
efter regn kommer sol .. jag önskar dig en bättre nästa dag!
kram
2008-03-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det hoppas jag
också på, en dag
av bästa slag!
2008-03-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP