Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har fått det enda som är viktigt i livet. Det finns inget mer av vikt och värde. Och jag har inte behov av att göra om det igen. Repetion är helt onödig. Allting sitter som det ska.


Allt man kan få

Jag har varit i

en människas hjärta och

där stannar jag kvar




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-05 09:39



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Du är rik och beskriver det så oerhört poetiskt här.
2008-03-06

  Bibbi VIP
Ja, där har Du det bäst...
2008-03-05

  Carola Zettergren
Så vackert få ord
och sååå mycket känsla!!!
2008-03-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP