Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gårdagen slutade som den började. Eländigt. Efter att ha gått tidigt till sängs, ser jag nu fram emot en annan dag


Ny dag

 

Det kunde inte

bli sämre och nu finns ny

dags möjligheter

* * *




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-05 10:01



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Bästa inställningen vid tröskeln till en ny dag!
Tack för fin dikt!
2008-03-06

  Bibbi VIP
Må lyckan stå Dig bi denna dag Du som gör så många andra glada och sått så mycket gott genom åren!
Det är tid att skörda goda ting nu för Dig!
2008-03-05

  Larz Gustafsson VIP
På 70-talet sålde jag en tidning som hette just så, Ny Dag.

I morgon är ju alltid en annan dag.
2008-03-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP