Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

insikt II



lägger pusselbitar

bara för att finna att det är
ditt fula tryne som stirrar

jag kastar alla bitar, svär
och gråter

inser
det där med ålder
inte betyder
vuxenhet eller klokhet




Fri vers av Simmerskan
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-05 12:25



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Det där var förbannat sant, Amen bruden.
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan