Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kapsel, trivsel, kram eller smisk



jodå
visst kan jag verka lättflirtad
trots att jag är svårfångad


och ibland gråter jag
som ett barn som
tappat glassen i gruset

inombords


där jag står
som en bortbyting
bättre begagnad

öppen för förslag
måhända

på väg var fan som helst



och jag vandrar med stängd blick
men vill så gärna finna något
att tro på




Övriga genrer av MissAbstraktInBaktakt
Läst 785 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-03-05 13:46



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Mycket snyggt och rätt fram. Och sen in.
2008-03-10

  sol
gillar ditt nya
\"enkla\" jag

puss
2008-03-09

  mikael ejdemyr VIP
En lätt Versfot finns inte, & inget naturväsen mer, typ Näcken eller Skogsfrun, för dig, att vandra efter. Otäckt, men dramatiskt. Jag vill be dig öppna ögonen, hynosen är över.
2008-03-06

  mayhem and order
Bullseye, du fann det i mej.
Så skrämmande nära min egen vardag(eller helg)
Mycket bra!
2008-03-05

  Carola Zettergren
OJ vad fantastiskt starkt
nära poetat!!!bokmärker!!!!
2008-03-05

  Larz Gustafsson VIP
Handslag, famntag, klapp eller kyss?
(Uppfanns utav en ryss)
2008-03-05
  > Nästa text
< Föregående

MissAbstraktInBaktakt
MissAbstraktInBaktakt