Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solregn i vårsol

Vårsol tittar in
när regnet överraskar
solstrålar trotsar


(c) Majsan




Bunden vers (Haiku) av Diktarminna
Läst 836 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-03-05 14:36



Bookmark and Share


  Anna*
Fint!
2009-12-17

    ej medlem längre
En ljuvlig haiku!:))
2008-06-12

  Bodil Sandberg
Å så jättefint..härlig är solen och underbar är din dikt!!!!
2008-04-24

  Michaela Dutius
Härligt vårtrotsig text
2008-03-14

    JJ VIP
Jag står på solstrålarnas sida! Fin dikt! Mvh. JJ.
2008-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Diktarminna