Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas




 

 

Jag talar gärna om vädret,
om poker, om aktiekurserna,
avhandlar Clas Ohlsons
nya katalog med entusiasm
bara vi också talar innerligt.

Vi behöver inte ha
djup-psykoanalys
varje gång vi pratar.

Men låt oss beröra varandra
och andas det väsentliga.
Låt oss beröra det väsentliga,
andas varandra.

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-05 15:41



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Oh underbart- och de sista orden bildar ett fantastiskt crescendo till dikten
2008-03-06

  Inkarasilas
HOHO! Yes baby, yes! låt oss för fan andas varandra.
2008-03-05

    Nattviol
håller med:

andas!!!
2008-03-05

    sunnanvind
Wow! Mycket bra min vän! Hela texten är suverän! *Bokmärker* självklart! Tack!
2008-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP