Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför skaffar folk barn som inte kan ta hand om dom?




Liten pojke på ICA idag - hans pappa tillrättavisade honom nedlåtande, på gränsen till skammade sin son.
Mänskor borde se till att jobba med sej själva, rannsaka sej själva - och ägna sej åt nödvändig självkritik.Folk borde vakna. Innan de blir föräldrar - vilket är ett heligt uppdrag.

Jag själv har brister, men om jag fick ett barn så skulle jag älska honom/henne. Felfri pappa skulle jag såklart inte vara, men jag skulle aldrig göra som pappan på ICA idag.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-05 16:14



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Vi borde ha samma respekt mot våra kära- och framför allt våra barn- som vi har för andra människor.
Väl skrivet!
2008-03-06

    sunnanvind
Rubriken fick mig konfunderad...mencjag förstår vad du menar nu när jag läst texten...Bra igen!
2008-03-05

  korpfjäder
din rubrik fick mig att tro, att du skrivit om de barn som inte kan ta hand om sina föräldrar. Men sedan jag läst förstod jag ju att det var precis tvärtom. Och känner, att jag tillsammans med alla andra vuxna har en livsuppgift som handlar om att se till att alla barn . egna och andras. känner sig älskade och vet att de är värdefulla. Det borde vi alla hjälpas åt med!
2008-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP