Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suddat och klart

Jag suddar bort min sura min,
bara för att lämna plats
till, ett falskt
leende




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 1057 gånger
Publicerad 2005-06-06 13:16



Bookmark and Share


  Morvern
oj...ja så ser det tyvärr ut ofta!
2005-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan