Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känns lite ledsamt i år… Har inte fått stå på skidorna en enda gång i år…  Men så här minns jag hur det har varit…


En vintertur



En vintertur

Snön glittrar kallt
bland träden
luften isar
små stjärnor tindrar
kinderna känns
andas genom
halsdukens värme
fingrarna omsluter

stavarna och skjuter
mig fram genom snön
snön knastrar under
skidans spår

stannar, ser
skogens oerhörda
skönhet bland
de höga bergen

lite kaffe på färden
mmm, doftargott
en apelsin i klyftor
smakar, packar strax ihop

fortsätter sedan långsamt
njuter av Guds natur
tänk att energier så klara
kan omsluta oss så, bara

fylla på med ny ström
strålande krafter mig fylla
så härligt
min färd förgylla.
5/1-08













Fri vers av Solgladje
Läst 713 gånger
Publicerad 2008-03-05 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solgladje
Solgladje