Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter regn kommer solsken, det vet ju alla. Ändå känns det som nytt varje gång det inträffar. När man har nått en botten och det inte kommer en botten till - ja då är det solsken


Efter regn

 

Sorgens gräns nåddes

och ljuset återkommer

till min förvåning




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-05 18:06



Bookmark and Share


    Scribble
äntligen ljuset för dig! så positivt !
Kram, /S
2008-03-06

  Michaela Dutius
Korta ord som är en hel roman.
Skickligt
2008-03-06

  * Ammi *
javisst, som jag alltid sagt ..efter regn kommer sol! så glad när du skriver om ljuset!
2008-03-05

  Bibbi VIP
Passa på nu och värm Dig i ljuset, njut, skäm bort dig och ha det bra!
2008-03-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP