Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud är god

Vaknar

Vilar på känslan jag har

Välmående?!

Nä,inte jag...

Sätter mig upp

Trött,så trött

Lägger pannan i händerna

Solens sken avslöjar mig

Hmm,här behöver dammas

Ler

Fylls av nåt obehagligt

Välbehag??!

Nä,inte jag...

Knäpper mina händer

ber...

Tack Jesus

Bla,bla,bla

Amen

Fågelkvitter??

Hmm,våren är här

Mysigt...

Välmående?!

Ja,kanske bannemej!!

Vilar på känslan...

Ja, tamejf-n!!!


Gud är god...




Fri vers av Kalle.O
Läst 330 gånger
Publicerad 2008-03-05 20:17



Bookmark and Share


  flickanmedmusiken
yes, Gud är verkligen god! :D
2008-06-23

  Maria T
Ja, Gud är god.
Tänk på allt skapat
som vaknar till liv nu
efter sin vintersömn.
2008-03-16

  Rolfsdotter
Ja, den här var lite kul...gillar det oväntade! Kram Backsippan
2008-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O