Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev som borde ha skrivits men aldrig skrevs


Jag vill berätta om kärlek,
ge en känsla av ömhet och
förmedla tanken att älska
utan att ljuga eller förvanska sanningen.

Men det är svårt, du vet,
att kombinera sanning med
värme och lättsamhet
och slätstruken ärlighet.

Jag kan ge er vänskap,
ömhet i form av ord
och kanske ett leende.

Och meningen...
den jag försöker göra mitt bästa att leva efter.

Den lyder:

"Känslan du får är aldrig ond, aldrig god och aldrig meningslös men det är en känsla du har fått given till dig med värme så känn den och för den vidare."

Det är allt jag har att säga idag.
God natt och sov underbart gott.

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-05 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen