Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan skönhet inget liv



Så lätt

att poesin
blir
det verkligaste

och
skönaste i livet

poesin

får hjärtat att orka slå

en natt till

en dag till




Fri vers av Tteresia
Läst 766 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2008-03-06 00:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja, visst är det fint när det är så. när orden finns. och håller om.
2009-06-13

  boen
Underbart formulerat, tack för den!
2008-10-12

  jardan
Men, så är det ju ! Tack !
2008-03-09

  Mats Henricson
Absolutely ! POETRY is MY DRUG AND I CAN , HARDLY,SURVIVE WITHOUT IT !!!
2008-03-07

  DC
Väldigt fint :)
2008-03-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
I poesi kan man
finna, hopp i knopp,
så man själv blir
på topp, och kanske
något vackert till
och med, dyker opp!
Underbart diktat!!!!
2008-03-06

  mare VIP
..poesin är livet....fylld av skönhetens liv..in i djupet......fin..
2008-03-06

  jardan
Instämmer till fullo i dina rader !
2008-03-06

  Redwine
Så är det., poesin är den bästa psykologen!
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Tteresia